Monthly Archives: May 2015

Ciso, tu ești mai puternic decât noi!

Ne dăm seama de valoarea vieții, de importanța sănătății, de-abia când vedem când i se întâmplă ceva grav unui cunoscut sau unui prieten. Atunci, vedem că mișculațiile zilnice, orgoliile, certurile de doi lei, supărările și rivalitățile valorează cât o monedă găurită. În acel moment realizăm că trebuie să ne bucurăm la infinit de fiecare secundă în care respirăm, ne mișcăm și suntem conștienți.

Noi, Ciso, am lăcrimat, am plâns și ne-am necăjit. Pentru că noi suntem slabi. Tu ești mai puternic decât noi. Ești fundașul de fier, ești omul de fier care mereu a învins. Ești cel care ținea piept Șahtiorului multimiliardar. Ești cel care băteai de unul singur CFR Cluj, care dădea un gol ca-n filme Vasluiului, cel care purtat de Peluza Sud biruia Steaua sau Dinamo. Ești cel care dădea sens numelui Timișoarei pe marile arene ale Europei.

Să știi că fiecare suporter polist, fiecare fost coleg de echipă, fiecare fost coleg din club știe că ești puternic. Noi ne rugăm pentru tine, cu fiecare dâră de lumină a Timișoarei, cu fiecare piatră a orașului, cu fiecare gând violet.

Ești mai puternic decât noi. Și știm că așa cum într-un august canicular survolai careul lui Poli și respingeai orice atac al Șahtiorului, așa vei respinge și această centrare a Destinului.Și vei zâmbi, așa cum numai tu știi!