Monthly Archives: July 2016

daum

În așteptarea Daumanelelor

Dacă Daum va avea rezultate bune la naționala României, fanii lui vor spune că a trebuit să vină un neamț ca să ne scoată din rahat. Detractorii vor zice că rezultatele astea le avea orice antrenor autohton, nu trebuia să mai dăm și milionu’.

Dacă Daum va eșua, susținătorii lui vor zice că nu a putut face mai mult cu mentalitatea păguboasă a lui Românache. Detractorii vor jubila și vor decreta că Ispas Chiorpec de la Gilortul ar fi dus România în finala Mondialului Putinian.

Indiferent de performanțele germanului, abia aștept primele contacte ale lui Daum cu unele stadioane ale patriei unde este riscant din punct de vedere fizic să urci scările, darămite să găsești un loc confortabil în zona VIP. Sunt dornic să văd reacțiile lui la primele contacte cu cerșetorii din fața tribunei oficiale sau cu clovnii stadioanelor. Prima groapă din cele 7.000 care l-ar aștepta la un drum cu mașina spre un meci din prima ligă din ”provincie”. Or primele răspunsuri la eterna întrebare ”Gigi Becali a spus că”. Sau l-aș invita la o plimbare în trenul de lux Arad-Mangalia. Și, finis coronat opus, mi-aș lua popcorn și l-aș admira după victorii la o masă tovărășească unde să i se dedice manele. Sau, mai bine zis, niște Daumanele.

(foto: lead.ro)